Föreläsning, surkål och jogging

 
Var ute i spåret och testade konditionen efter jobbet idag. Arbetsdagen avslutades med en föreläsning på över 3 timmar, så det var kanske därför mina ben längtade efter att springa lite... Är inte direkt van vid att sitta still på jobbet. Hur som helst så var det skönare än jag trodde att det skulle vara... Att springa alltså, inte sitta på föreläsning. Det blev en kort joggingtur på knappt 3 km, men man vill ju inte gå ut för hårt. Blodsockret låg på 8,7 innan jag gav mig ut, så jag satte pumpen att jobba på 50% av basaldosen och när jag kom tillbaka efter springturen så låg sockret på 6,3. Kopplade loss pumpen och tog en dusch/bad på ca 30 min och när jag kollade sockret efter det hade det sjunkit ytterligare till 4,6. Man kan lugnt säga att förbränningen är igång...
 
Orkade inte "laga" nån mat till lunch imorgon så det fick bli en sallad med surkål, avokado, paranötter och morot (se bilden ovan). Det bästa med en lunch som den här är att det knappt tar nån tid alls att förbereda, och det är asgott. Surkål är dessutom väldigt nyttigt och får magen att må prima, så här behövs inga magtabletter med mjölksyrebasilusker.
 
Imorgon ska jag försöka släpa mig till gymmet efter jobbet, för att göra det tredje träningspasset för den här veckan. Sen får kroppen vila ett par dagar för att sedan följa med min sambo på ett gruppass av nåt slag på hennes gym i helgen. Och just det! På lördag ska vi få vara barnvakt åt världens finaste lilla Leah, min systerdotter!
 
Nu lite slapp i soffan - sen sova i sängen.
 
Hej svejs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rawdiabetes.blogg.se

Diabetes Rawfood Träning Livet

RSS 2.0