Polka polka polka!

Jag orkar inte skriva så mycket ikväll. Jag är riktigt trött och känner att humöret tar stryk av det. Ikväll gjorde min sambo en sallad med polkabetor, och jag måste bara säga (hur töntigt och nördiga det än låter) att det måste vara världens vackraste råvara när det gäller mat. Glutta på bilden nedan bara så får ni se. 
 
 
I ugnen står nu en plåt med rawfoodpizzabotten och torkar på 50 graders värme. Om man är riktig rawfoodentusiast så har man en torkugn hemma, men så crazy är inte vi. Imorgon kväll blir det alltså rawfoodpizza till middag. Det ska bli såååååå skönt med helg. Den här veckan har lite sugit musten ur mig och jag behöver vila. På lördag är vi bjudna på middag hos några kompisar som vi hjälpte att flytta för några veckor sedan. Jag kommer säkert skriva nåt om det här, men först kommer säkerligen några bilder på morgondagens rawfoodpizza. Receptet är förresten hämtat från René Voltaire, och jag orkar inte leta upp länken så om ni är nyfikna får ni helt enkelt googla (eller använda annan, valfri sökmotor) på just rawfoodpizza och Voltaire. Sov gott knasbollar!


Kommentarer
Helene

Hej Anders,
Ville bara skicka en virtuell styrkekram till dig. Idag kommer du glädja många med dina musikaliska talanger å sen är du värd att slänga dig i soffan, njuta av ett glas rött å hemgjord pizza.
Dina recept ser jättesmarriga ut - lutar åt att jag kommer testa det på hemmaplan.. Må så gott!
Lars hälsar.....

2013-02-22 @ 06:45:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rawdiabetes.blogg.se

Diabetes Rawfood Träning Livet

RSS 2.0