Eeeeh... hej igen

Det har gått alldeles för lång tid sedan jag skrev ett inlägg på bloggen, men bättre sent än aldrig. Jag har haft mycket att göra den sista tiden, både roliga och tråkiga saker. Det tråkiga är att jag har kommit av mig lite vad det gäller både träning och raw food, men nu ska det bli ändring på det. I och med att temperaturen sakta kryper upp mot 15 grader på dagarna, och att solen tittar fram då och då, så känner jag att kroppen måste formas lite mer fram till semestern... Både på in- och utsidan. Även om min kost för tillfället består av mindre RF än tidigare så äter jag hyfsat bra, och uteslutande vegetarisk kost. För det mesta blir det tom veganskt. 
 
Jag tänkte slänga upp lite bilder som jag har tagit sedan mitt senaste inlägg, och börjar med det absolut roligaste. Nedan följer några bilder från när jag för ett par veckor sedan drog till barcelona tillsammans med min sambo, min bror och hans fru. Vi hade det underbart, men det blev både onyttig mat och onyttig dricka... Fast jag mådde prima ändå. 
 
Här är en bild från Parc Guëll som Gaudi konstruerade någon gång för ganska länge sedan. Vi strosade omkring där några timmar och det var helt underbart väder. Det var en liten stund kulturell kvalitetstid, och förutom Gaudiparken hann vi med moderna muséet och Sagrada Familia. Annars blev det mest öl- vin- och spritkultur under resan.
 
Ovan skymtar min bror Magnus bakom några kalla öl. Vi gick omkring i området Gracia en eftermiddag efter att ha besökt moderna muséet och hittade ett mysigt litet Diamanttorg där vi kände att vi var törstiga... Det hade kunnat bli många fler sådana här bilder, men jag känner att det skulle bli för mycket för den här bloggen. Jag vill ju inte verka alltför onyttig...
 
Väl hemma i Göteborg var jag tvungen att jobba ett par dagar men när jag kom hem på fredagseftermiddagen hade min sambo slängt ihop jättegod mat. Som "varmrätt" serverades den här supergoda rödbetsraviolin tillsammans med en sparrissallad. Det var riktigt gott att äta god RF efter resan, och faktum är att den här rätten är bland det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Receptet kommer från Kris Carr's bok "Crazy sexy kitchen", en bok jag har skrivit om förut och som jag verkligen rekommenderar. Den innehåller bara veganmat och en del RF. 
 
Bilden här ovan var jag tvungen att ta med bara för att den är så fin. Frukt och bär är jäkligt gott.
 
Den sista bilden för den här gången är tagen i lördags när släkt och vänner samlades hemma hos min syster och hennes sambo för att hälsa min systerdotter välkommen till världen. Välkomstfesten för Leah var på hennes 6-månadersdag och hon var glad, pigg och nyfiken under hela eftermiddagen. På bilden har hon precis fått en present från min sambo och mig. Det är en liten tygdocka (nån slags korsning mellan elefant, mygga och råtta) som heter Buddy och som kommer från Luna Dsign. 
 
Det var en liten del av mycket som har hänt sedan jag skrev det senaste inlägget. Jag kommer förhoppningsvis återkomma snart med inlägg som handlar mer om träning och diabetes, men det dröjer åtminstone till slutet av veckan för imorgon har jag en lång arbetsdag med ett möte som börjar kl 18.30.
 
Ta hand om er däruppe i sajberspejs, så hörs vi snart. Klutt.

rawdiabetes.blogg.se

Diabetes Rawfood Träning Livet

RSS 2.0